Follow

Bruk av håndbok på web

Appsco sine håndbøker er designet for at man skal kunne velge akkurat når og med hvilken type av enhet de ønsker å kunne lese håndbøkene med. Denne guiden gir en rask gjennomgang av hvordan man leser håndbøker på web.

 

Når du har logget inn i Appsco One med dine opplysninger så blir du enten videresendt direkte til håndboksmodulen (hvis bedriften din kun har tilgang til denne modulen) eller til den overordnede oversikten (Dashboard) over dine Appsco One moduler. Her vil du i den øverste menyraden kunne finne "Dine håndbøker"

 

 

blobid0.png

 

Etter at du har klikket deg inn på håndbøkene vil du få opp oversikten over håndbøkene som er tilgjengelige for deg. Legg merke til symbolene i det nederste høyre hjørnet på hver håndbok, det vil fortelle deg om du har sendt inn lesebekreftelse eller ikke for respektive håndbok.

 

Du finner også nyttig informasjon knyttet til hver håndbok som forteller deg navnet på håndboken, en kort beskrivelse og når håndboken sist ble oppdatert.

 

blobid1.png

 

Klikk på en håndbok for å åpne den i lesemodus. Her finner du en rekke funksjoner som vi kortfattet har beskrevet på bildet under:

 

blobid2.png

 

Du kan når som helst komme tilbake til oversikten for håndbøkene ved å trykke på "Mine Håndbøker" i  menyen.

 

 

Was this article helpful?
1 out of 1 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.